Оголосимо сміттю бій!

Ми з Вами живемо в одному з найкращих населених пунктів Закарпаття.

Подивімося навкруги і спитаймо себе: що ми робимо для того, щоб зберегти цю красу, щоб наші діти, внуки пили чисту воду, милувалися красою рідного краю.

А для цього багато не потрібно. Розпочніть кожний з себе і зробіть наступне:

  • не викидайте сміття з свого двору на берегах річок, дамбах, потічках, біля підвісних мостів,
  • приведіть в порядок частину ділянки, біля потічка, річки, водойми, яка прилягає до Вашої огорожі та постійно підтримуйте її в порядку,
  • якщо Ти побачив когось, хто викидає сміття біля потічка, річки, водойми, зроби зауваження,
  • не залишайте сміття після себе в місцях відпочинку.

    Зробимо довкілля кращим, оголосимо сміттю бій! – з таким гаслом, 11 березня 2011 року працівники Тячівського МУВГ Рахівської дільниці, колектив викладачів та шкільна молодь смт. В.Бичків вийшли до річки, аби прибрати побутове сміття, що нанесла вода та залишили люди, щоб зберегти красу навколишньої природи, яка нас оточує , щоб в майбутньому милуватися нею, щоб пити чисту воду та показати приклад для тих, хто живе поруч.

    В той же день в Тячівському МУВГ був організований та проведений благоустрій території управління, в якому взяли участь робітники механічної служби та інженерно – технічні працівники. Були виконані роботи по вирубці чагарнику, прибрано сміття, встановлено лавочки для відпочинку та почалась робота по майструванню місця відпочинку.

    Працівниками Тячівської та Рахівської дільниці були відновлені інформаційні щити, пофарбована водозахисна споруда шандорного типу на водозахисній дамбі в м.Тячів, очищені і впорядковані прибережні захисні смуги ділянок річок.

    401 переглядів