Проведення заходів з підготовки об’єктів, споруд і механізмів до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2017-2018 років по Мукачівському МУВГ

На виконання календарного плану по підготовці об’єктів, споруд і механізмів до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років працівниками  Мукачівського МУВГ виконані наступні заходи:

Проведено  ремонт та утеплення обєктів виробничого  призначення:

– ремонт виробничих приміщень адмінбудинку, заміна вікон та дверей, поточний ремонт фойє управління

–       проведено ремонтно-будівельні роботи з влаштуванням  внутрішнього  санвузла в адмінбудинку;

–       облицювання внутрішнього фронтону  даху  адмінбудинку металопрофілем;

–       облаштування та реконструкція водостоку на території двору управління;

–       проведено ремонт покрівлі на насосній станції № 17 с.Баркасово (перекриття бітумом, смоління швів).

Ремонт покрівлі на НС-17 с.Баркасово та фронтону даху в адмінбудівлі

Проведення ремонту та утеплення об’єктів виробничого призначення

Проведено технічне обслуговування, планову ревізію та пробний запуск котла, а також профілактичний ремонт, реконструкцію опалювальної системи та заміну батарей в кабінетах лівого крила в адмінбудинку управління.

Проведено підготовку та перевірку технічного стану наявних в управлінні пересувних водовідливних засобів та пересувних насосних станцій: перевірено їх комплектність, обстежено цілісність всмоктуючих шлангів і напірних рукавів, здійснено їх пробні запуски, про що складені відповідні акти. Технічний стан пересувних насосних станцій СНВ(д) 240/10СНВ та СНВ (д) 140/10, пересувної насосної станції типу “Poltas”, мотопомпи “Honda” задовільний, станції готові до роботи.

Перевірка комлектності та пробні пуски пересувних НС

Перевірка готовності техніки до роботи

Підготовка обладнання  і механізмів  для боротьби  з сніговими  заметами та техніки:

–            проведено роботи по підготовці автотранспортних засобів і техніки на зимові умови експлуатації та зберігання,  підготовка механізмів та обладнання для виконання робіт з ліквідації можливих наслідків снігових заметів. Проведено технічний огляд навісного обладнання для роботи в зимовий період на трактор МТЗ-922, екскаватор ЕО-2621.

–            перевірено стан механізмів та техніки, зроблені запуски бульдозерів ТС-10,Т-130, ДТ-75, трактора МТЗ-922.

Також з метою забезпечення сталої роботи управління в осінньо-зимовий період 2017/2018 років, для забезпечення безаварійного пропуску льодоходу, осінніх паводків, вжиття невідкладних заходів щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій при проходження паводків, оперативного реагування на них, згідно розпорядження по управлінню №43 від 26.10.2017 року «Про проведення  навчання аварійних бригад та готовності техніки» протягом 26-31 жовтня 2017 року було проведено перевірку готовності аварійних бригад, пересувних водовідливних засобів та  техніки.

Відповідно до цього розпорядження проведено перевірку готовності членів аварійних бригад, працівників диспетчерської служби. Організовано збір аварійних бригад №1 – 26.10.2017 року, № 2 – 27.10.2017 року, №4 – 31.10.2017 року, згідно ввідної «Аварійна ситуація». Керівниками аварійних бригад проведено цільовий  інструктаж по техніці безпеки та навчання з членами аварійних бригад.

Навчання членів аварійних бригад №1, 2, 4

 

Мукачівське МУВГ

550 переглядів