Відбулося навчання з висвітлення діяльності водогосподарських організацій області

Одним з напрямків роботи облводгоспу є висвітлення діяльності водогосподарських організацій області. У цій роботі облводгосп керується низкою нормативних документів, зокрема, Законом України від 23 вересня 1997 року N 539/97-ВР ” Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації”, Постановою КМУ від 4 січня 2002 р. N 3 “Про Порядок оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади”.

Закарпатський облводгосп використовує різні форми інформування, Це – веб-сайт, інформаційні семінари, зустрічі з громадськістю, публікації в друкованих ЗМІ, інтерв’ю, участь у телепрограмах, видання, стенди, буклети, презентації діяльності у випадку участі працівників облводгоспу в конференціях, нарадах, семінарах.

В рамках цієї діяльності в кінці січня було проведено навчання з спеціалістами міжрайонних управлінь водного господарства відповідальних за цей напрям роботи.

Був зроблений аналіз роботи за попередні роки, намічені завдання, які випливають з доручень Державного агентства водних ресурсів України, щодо інформування.

405 переглядів