Підготовка до осінньо–зимового періоду

З метою забезпечення готовності пересувних насосних станцій до роботи в осінньо – зимовий період та на виконання відповідних наказів Держводагенства та Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса на протязі вересня – жовтня місяця комісією проведено обстеження щодо стану готовності техніки, пересувних насосних станцій, мотопомп та виробничих приміщень. Проведено пробні запуски насосних станцій, а саме:

–         СНВ (д) – 240/25

–         СНВ 9 (д) – 320/50

–         СНВ (д) – 350/60

–         СНВ (д) – 140/10

–          Мотопомпа «HONDA»

Перед пробним запуском проведено тех. обслуговування акумуляторів та їх підзарядка, перевірено рівень масла, перевірена комплектність. В ході проведення огляду встановлено, що пересувні насосні станції знаходяться в технічно справному стані та готові до роботи на випадок надзвичайних ситуацій.

Проведено огляд виробничих приміщень та складені відповідні акти. Підготовлено котельні до роботи в опалювальний період 2017- 2018. Проведено заміну витяжних труб, прочищено та провірено димоходи службою з надзвичайних ситуацій щодо їх справності.

Проводиться ремонт ходової  частини, системи гідравліки, двигуна бульдозера ТС – 10. Ходової частини трактора МТЗ – 82, та закріпленої за ними косарки марки КР – 15.

Виноградівське МУВГ

584 переглядів