В міжрайонних управліннях проведені наради щодо регулювання водних відносин при розчистці русел річок

На проведення робіт із розчистки русел річок для покращення умов проходження паводків на річках Закарпатської області, рішенням Закарпатської обласної ради від 21.09.2017 р. №911 було затверджено «Заходи з регулювання водних відносин при проведенні робіт із розчистки русел річок в басейні річки Тиса в Закарпатській області». З метою регулювання водних відносин при проведенні розчистки русел річок в Ужгородському міжрайонному управлінню водного господарства була проведена нарада з виконавцями робіт, які здійснюють руслоочисні роботи в зоні діяльності управління.

На нараді було детально розглянуті та прийняті до виконання положення по створенню механізму упорядкування обліку, складування та реалізації вилучених річкових наносів і забезпечення відповідної сплати до місцевих бюджетів.

В нараді прийняли участь представники Ужгородського МУВГ, державних підприємств та приватні підприємці, які безпосередньо виконують роботи по розчистці русел річок Тиса, Уж, Тур’я.

Нарада в УМУВГ щодо регулювання водних відносин при проведенні розчистки русел річок

У Виноградівському міжрайонному управлінні водного господарства було проведено нараду за присутності виконавців  руслорозчисних робіт на запроектованих ділянках на території Закарпатської області в зоні підпорядкування Виноградівського МУВГ.

Начальник ВМУВГ Коломис С.М. – ознайомив виконавців робіт з рішенням облради.  Головний юрискосульт Товт-Параска К.С. – надала чіткі роз’яснення по деяких пунктах цього рішення, а на поставленні питання підприємців вичерпну відповідь надав начальник відділу водних ресурсів та диспетчерської служби – Галас Ю.В.

Нарада у ВМУВГ щодо регулювання водних відносин при проведенні розчистки русел річок

Виноградівське МУВГУжгородське МУВГ

637 переглядів