Участь у семінарі на тему: “Планування, облік та аналіз використання бюджетних коштів і державного майна галузі в умовах реформування державного сектору економіки”

БУВР Тиси взяло участь у семінарі на тему: «Планування, облік та аналіз використання бюджетних коштів і державного майна галузі в умовах реформування державного сектору економіки», що відбувся 21-22 вересня 2017 року в Хмельницькому обласному управлінні водних ресурсів.

В доповідях представників апарату Держводагентства України та фахівців басейнових та обласних управлінь водних ресурсів були розглянуті питання, пов’язані із забезпеченням ефективного та раціонального використання бюджетних коштів у процесі реалізації водогосподарськими організаціями бюджетних програм. Зокрема, були обговорені такі аспекти:

– нове у нормативно-правовій базі з бухгалтерського обліку;

– перехід до середньострокового планування видатків державного бюджету та шляхи зміцнення фінансового стану організацій в умовах діючої нормативно-правової бази;

– основні проблемі питання, які виникають у процесі перевірок органами Державної аудиторської служби.

Зокрема, головний бухгалтер – начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності БУВР Тиси Губарчук Г. Я. виступила з доповіддю щодо обліку надходжень від платних послуг та інших власних надходжень, а також їх спрямування на покриття нестачі коштів загального фонду державного бюджету в організаціях БУВР Тиси.

477 переглядів