Проведення ремонтно-експлуатаційних робіт на гідрологічному автоматизованому водомірному пості в м.Мукачево на річці Латориця

Відповідно до плану заходів з підготовки до роботи об’єктів виробничого призначення в осінньо-зимовий період 2017/2018 років, наказів БУВР Тиси від 16.08.2017р. № 32 «Про забезпечення підготовки водогосподарсько-меліоративного комплексу до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2017-2018 років» та від 28.08.2017 року № 34 «Про заходи щодо забезпечення сталого функціонування галузі у ІІІ кварталі 2017 року» міжрайонним управлінням необхідно систематично забезпечувати очистку від чагарнику та трав’яної рослинності прилеглих до автоматизованих постів системи АІВС-Тиса площ, також забезпечити своєчасне виконання ремонтних робіт на гідротехнічних спорудах автоматизованих постів.

Працівниками Мукачівської дільниці та дільниці гірських річок у вересні місяці з метою приведення в належний естетичний стан автоматизованого гідрологічного посту на річці Латориця в місті Мукачево проведено комплекс ремонтно-експлуатаційних робіт: обкошування трав’яної рослинності, вирубка чагарнику, прибирання території біля водпосту від побутового сміття, очистка східців, побілка будівлі, фарбування металевих конструкцій та фундаменту. Ліквідовано 1 стихійне сміттєзвалище поблизу будівлі. Вивезено –  1,2 м3 сміття.

Стан автоматизованого гідрологічного посту на річці Латориця до проведення робіт

Проведення комплексу ремонтно-експлуатаційних робіт

Належний естетичний стан посту після проведення робіт

Мукачівське МУВГ

589 переглядів