Закінчення першого етапу виконання робіт по «Підтриманню в належному стані правобережної дамби р. Тиса в районі міста Чоп»

На засіданні 21 сесії Чопської міської ради, яке відбулося 26 квітня, була прийнята програма «Підтримання в належному стані правобережної дамби р. Тиса в районі міста Чоп 2017-2019 роки».

Чопська міська рада надала субвенцію Ужгородському міжрайонному управлінню водного господарства на виконання робіт по  «Підтриманню в належному стані правобережної дамби р. Тиса в районі міста Чоп» на території Чопської міської ради, Ужгородського району.

Ужгородське МУВГ провело  експлуатаційні заходи  по скошування м’якого травостою, зрізання чагарника. Роботи здійснюються оглядачами В.Добронської дільниці. Роботи  проводились косарками: МТЗ 920.3, МТ8-046 L, кущорізами та бензопилами.  Окошення та зрізання деревної порості було здійснено на площі 14,3 га.

Виконання даних робіт дасть змогу частково захистити від шкідливої дії вод населений пункт та сільськогосподарські угіддя, забезпечить екологічне оздоровлення території річки Тиса та забезпечить утримання дамби в належному стані з метою запобігання руйнування.

Ужгородське МУВГ

 

549 переглядів