Водники захищають дипломні проекти

Водники захищають дипломні проекти

Незважаючи на складні погодні умови, що відбувалися напередодні в області, сонячного суботнього дня 5 червня 2010 р. в Закарпатському навчально-консультаційному центрі Національного університету водного господарства та природокористування м.Виноградів відбувся захист дипломних проектів студентів VІ курсу спеціальностей “Гідромеліорація” та “Підйомно – транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання”.

Вже другий рік поспіль в Закарпатському навчально-консультаційному центрі отримують диплом спеціаліста за спеціальностями: гідромеліорація; підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання. На черзі захист дипломних проектів за спеціальностями: землевпорядкування та кадастр; облік і аудит; автоматизоване управління технологічними процесами; екологія та охорона навколишнього середовища.

Досить цікавим і напруженим був захист студентів за спеціальністю “Підйомно – транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання” , адже кожен майбутній спеціаліст перед державною екзаменаційною комісією захищаючи свій дипломний проект, розповідав про нові впровадження та відповідав на численні запитання членів державної екзаменаційної комісії, до складу якої входили представники Закарпатського навчально-консультаційного центру, Національного університету водного господарства та природокористування та спеціалісти водного господарства області.

Після захисту дипломних проектів директор Закарпатського НКЦ п.Нечидюк А.А. особисто привітав своїх підопічних студентів з успішним захистом дипломних проектів та побажав їм здійснення всіх творчих планів у їхньому житті.

435 переглядів