В Тячівському міжрайонному управлінні водного господарства відкриті двері для практикантів

На протязі  червня – липня 2017 року в Тячівському МУВГ пройшли практику учні та студенти різних навчальних закладів:

Двоє студентів 3 курсу Закарпатського лісотехнічного коледжу за спеціальністю експлуатація та ремонт обладнання. Керівником практики було призначеного кваліфікованого спеціаліста, головного механіка  Ноцинець Івана Андрійовича. Студенти освоїли  навички  підготовки та ведення системи планово-попереджувальних ремонтів, як основи підтримування обладнання в робочому стані за весь період його експлуатації, відновлення деталей ручним зварюванням, інші знання необхідні для застосування в роботі.

Два  учня Тячівського професійного ліцею першого року навчання за спеціальністю електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж. Керівником практики призначено інженера-енергетика І-кат. Міщенко В.Г.

Учні освоїли основи будови електроустаткування, способи вимірювання опори ізоляції, способи з‘єднання, оброблення кінців та приєднання проводів і кабелів, способи маркування стальних і пластмасових труб та кабелів, іншу цікаву інформацію, що стосується майбутньої професії.

Наймолодша практикантка, учениця 10-А класу Тересвянської ЗОШ І-ІІІ ступенів освоїла знання за навчальною програмою оператор комп’ютерного набору.  Керівником практики призначено Шін Марину Василівну – фахівця з застосуванням комп’ютерів І-категорії. При закінченні практики всім учням  видано позитивні характеристики.

Тячівське МУВГ

461 переглядів