Завершилася практика студентів географічного факультету УЖНУ

З 19 червня по 30 червня 2017 року студенти 3-го курсу географічного факультету Ужгородського національного університету успішно пройшли виробничу практику  в Басейновому управлінні водних ресурсів річки Тиси. Під час проходження практики вони ознайомилися з структурою та відділами установи, дізналися  про специфіку роботи відділів, впровадження новітніх інформаційних технологій та напрямки роботи управління та підвідомчих організацій загалом.

Керівником практики від установи був начальник відділу використання водних ресурсів та моніторингу вод Едуард Йосипович Осійський, який забезпечував студентів різними джерелами інформації та архівними даними. Він також контролював процес практики, надаючи студентам хороші поради та настанови.

Також студенти виконували  індивідуальні завдання з характеризування, аналізу та порівняння даних про водокористування, в процесі чого вони набули певних професійних знань з водогосподарської тематики. Проходячи практику, вони змогли застосовувати засвоєні теоретичні знання на практиці. Для виконання завдань студенти застосовували такі основні наукові методи дослідження як аналіз, опис, узагальнення та ін. Загалом, студенти географічного факультету добре зарекомендували себе під час проходження практики, залишивши про себе гарні спогади.

 

460 переглядів