Відзначення Дня Конституції України

Вперше у вітчизняній історії носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а людину, її права і свободи, визнано найвищою цінністю – таким державним носієм і джерелом стала Конституція України, яку було прийнято 28 червня 1996 року.

День Конституції України – це головне свято всіх громадян країни, це наше спільне свято. Ця подія стоїть в низці тих небагатьох історичних дат, які єднають людей, перетворюючи населення на народ, територію – на державу. Це логічний, надзвичайно відповідальний етап складного шляху творення держави Україна. Конституційні закони дають найцінніше право громадянам – бути вільними.

Напередодні великого державного свята – Дня Конституції України – в управліннях водного господарства краю відбулися урочистості з цієї нагоди. З вітальними словами до своїх колективів звернулись керівники та юристконсульти управлінь. Урочисто вивішено Державний прапор України на адмінбудівлі міжрайонних управлінь водного господарства та адмінуправління БУВР Тиси.

В середу 27 червня працівники БУВР Тиси узяли участь у покладанні квітів до підніжжя пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку на площі Народній.

425 переглядів