Так ми провели Всеукраїнський суботник

Відповідно до резолюції Прем’єр-міністра М. Азарова від 16.04.2010р. №20580/1/1-10 доповідної записки Віце-прем’єр-міністра В.Тихонова з метою належної підготовки до святкування Дня Перемоги, 24 квітня 2010 року працівники Закарпатського облводгоспу та п’яти міжрайонних управлінь водного господарства прийняли активну участь у роботі та проведення Всеукраїнського суботника. Особливо увага була зосереджена на приведенні в цей день до належного естетичного та санітарного стану окремих ділянок прибережних захисних смуг річок, придорожніх смуг та навколишніх територій адміністративних будівель та виробничих баз.

Виконана робота працівниками водогосподарських організацій області показала, що вони вболівають за чистоту і порядок на землях водного фонду області.

В цей день у суботнику прийняло участь 366 чоловік і було залучено 24 одиниці транспорту та механізмів. Упродовж проведення суботника було виконано значний обсяг робіт, а саме:

ліквідовано несанкціонованих сміттєзвалищ 15 од, вивезено 133,5 куб.м. сміття, приведено в належний стан 13830 кв.м прибудинкових територій, очищено 27,8 км. прибережних смуг та 13, 6 км придорожніх смуг.

Заступник начальника облводгоспу,

начальник відділу експлуатації водогосподарських об’єктів М.А. Фейер

387 переглядів