Виконання доглядових робіт дільницями Виноградівського міжрайонного управління водного господарства

Для забезпечення стабільної роботи міжгосподарських меліоративних систем та гідротехнічних споруд та на виконання плану ремонтно-доглядових робіт  дільницями  Виноградівського  МУВГ  проводяться роботи  по обкошуванню (вручну та механізмами) дамб і каналів від трав’яної рослинності. З метою забезпечення порядку, санітарного стану та благоустрою.

Сальвінська дільниця

обкошування вручну та механічно : правобережну (п/б) та лівобережну(л/б) дамби та к-л Сальва, п/б дамба р. Тиса, п/б дамба р. Боржава, канали МК Вербовець, МК Онок, К – 22, К – 23, К- 25 .

Батарська дільниця

л/б дамба р. Тиса, л/б дамба Ст. Батар, л/б та п/б дамби Н.Батар, дамби на водосховищі в с.Черна, канали: К – 8, К – 1 Плиска, МК – ІІ, МК Н.Батар.

Дільниця Гірських річок

л/б дамба р.Ріка с.Іза, м. Хуст л/б дамба в районі сіл Крива, Вишково, урочище Козири м.Хуст, р. Байлово,  р. Помийниця,  К – 1.

Силами Виноградівського МУВГ  вже  обкошено 208,7 га з них із застосуванням механізації 72,8 га.

Також у зв’язку із настанням періоду активного росту отруйних рослин ( Борщівника Сосновського, амброзії полинолистої та інших) Виноградівське МУВГ вже провело хімічну обробку л/б і п/б дамби та каналу Сальва, п/б дамби р. Тиса смт. Вілок,  л/б р. Тиса с. Вишково, п/б дамба р.Хустець м. Хуст на площі 8,0 га.

На території бази управління провели роботи по благоустрою території.

Виноградівське МУВГ

500 переглядів