День працівника водного господарства відзначили Ужгородське та Виноградівське МУВГ

01.06.2017 року Ужгородське міжрайонне управління водного господарства відзначали «День працівника водного господарства», свято проводилося в с.Баранинці, Ужгородського району.

На свято були запрошені: голова Ужгородської РДА Синишин А.А., який нагородив  грамотою налагоджувальника ПНД – Койсу Ф.Л., перший заступник  голови Ужгородської РДА Гарновді О., який привітав Івегеша В.В. та колектив Ужгородського МУВГ і вручив подарунки в честь професійного свята, голова Ужгородської районної ради Чорнак Р., який нагородив почесною грамотою оглядача Дільниці гірських річок – Митровку В.В., та представник Перечинської РДА, який нагородив грамотою оглядача гідротехнічних споруд Дільниці гірських річок – Козака М.М., представник аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України Закарпатської області, який привітав Івегеша В.В.  з нагоди професійного свята, представник Закарпатської обласної профспілкової організації нагородив грамотою Івегеша В.В. за багаторічну сумлінну роботу та вагомий  особистий внесок у захист соціально-економічних і трудових прав працівників,  колеги Мукачівського МУВГ в знак співдружності та добросусідства між управліннями, сільські  голови Руськокомарівської та Баранинської сільських рад , які привітали та подякували колективу Ужгородського МУВГ за плідну співпрацю .

Також, працівників Ужгородського МУВГ, ще нагороджували грамотами в приміщені БУВР Тиси: нагороджували почесною грамотою заступника начальника – Рубан Я.І., грамотою Закарпатської ОДА машиніста НУ – Ковач С.І. та грамотою Закарпатської обласної ради Машиніста НУ – Палко М.М.

Начальник Ужгородського МУВГ Івегеш В.В. нагороджував грамотами працівників управління: Мадяра П.П. – тракториста VI розряду дільниці Гірських річок,  Скоробогатова І.В. – провідного енергетика, Бондара Ч.К. – оглядача Великодобронської дільниці та подякою Гребенюк В.Г. – провідного бухгалтера.

На передодні професійного свята у Виноградівському МУВГ було проведено урочисті збори з нагоди свята – Дня працівників водного господарства.  В урочистості взяли участь всі працівники управління. Зі словами привітання та подяки виступив начальник управління – Коломис Станіслав Михайлович, також до привітань приєднались головний інженер – Кедик Євген Євгенович,  голова профкому – Любко Валентина Миколаївна, інженер з охорони праці – Чабрун Оксана Павлівна. З привітальним словом до працівників Виноградівського МУВГ звернувся головний інженер БУВР Тиси – Кисіль Олег Анатолійович.

Кращим працівникам управління було вручено подяки та грамоти за багаторічну, сумлінну працю, своєчасне та якісне виконання планових завдань.

Виноградівське МУВГ та Ужгородське МУВГ

 

640 переглядів