Берегівське МУВГ відзначили професійне свято – День працівників водного господарства

Напередодні Дня працівників  водного господарства колектив  Берегівського МУВГ  дружно  зібрався на території  управління, щоб відсвяткувати професійне свято, що відповідно до Указу Президента України від 18 березня 2003 року № 226/2003 відзначається щорічно в першу неділю червня.

Враховуючи вагомий внесок працівників  водного господарства в розвиток всіх галузей економіки, поліпшення екологічних і  соціальних умов життя населення, працівники  отримали масу теплих і щирих привітань, як від колег, так і від представників державних структур.

З вітальними словами  до колективу управління звернувся начальник Берегівського МУВГ п.Голуб І.Ю., який  подякував колективу за  кропітку, щоденну і сумлінну  працю.

А також  відзначив  і нагородив грамотами  за  багаторічну  і професійну  діяльність  найкращих  працівників  управління.

Приємно відмітити, що особисто з професійним святом колектив Берегівського МУВГ  приїхав привітати  перший заступник начальника БУВР Тиси   п. Плющ В.С. , та особисто  вручити  грамоти працівникам   управління  за високі досягнення  в  галузі  водного  господарства .

Берегівське МУВГ

 

661 переглядів