Урочисті збори працівників Мукачівського МУВГ до Дня працівників водного господарства

Цими вихідними працівники водогосподарської галузі відзначали своє професійне свято – День працівників водного господарства, яке традиційно увійшло до професійних свят України. Колектив Мукачівського МУВГ – це 101 працівник, з них 32 інженерно-технічні працівники, решта 69 чол.– робітники. Це ті люди, які безпосередньо на місцях здійснюють основні функції.

6 червня в актовому залі Мукачівського МУВГ відбулися урочисті збори присвячені відзначенню професійного свята – Дня працівників водного господарства.

В урочистостях взяли участь начальник управління Мікуланінець Михайло Михайлович, головний інженер Кунець Любомир Петрович, голова профкому Паук Маріанна Іванівна, керівники підрозділів, відділів управління та працівники. Запрошеним був начальник Мукачівського міськрайоного відділу управління ДСНС України у Закарпатській області  Голиш Василь Васильович,

З словами привітання виступив начальник управління Мікуланінець М,М., який у своєму виступі привітав з професійним святом колектив управління, подякував робітникам за щоденну роботу, терпіння, мудрість та розуміння свого обов’язку.

Також кращих працівників управління за багаторічну, сумлінну працю, своєчасне та якісне виконання планових завдань, своїх посадових обов’язків нагороджено  грамотами.

З привітальним словом звернувся і начальник Мукачівського міськрайоного відділу управління ДСНС України у Закарпатській області  Голиш В.В., який у своїй промові привітав всіх присутніх зі святом, подякував за спільну роботу та висловив сподівання на подальшу співпрацю.

Мукачівське МУВГ

574 переглядів