Урочисті збори з нагоди професійного свята – Дня працівника водного господарства

02 червня в конференц-залі БУВР Тиси відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівника водного господарства. Це професійне свято працівників водного господарства відзначається в Україні згідно з Указом Президента N 226/2003 від 18 березня 2003 року у першу неділю червня.

В урочистостях взяли участь: заступник голови облдержадміністрації Мікулін Віктор Петрович, заступник начальника Управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Закарпатській області Ількович Богдан Миколайович, заступник директора Департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської облдержадміністрації Гайдур Михайло Іванович, заступник начальника Державної екологічної інспекції у Закарпатській області Фенцик Оксана Іванівна, заступник голови Закарпатської обласної ради професійних спілок Захарець Василь Григорович, заступник начальника Закарпатського обласного центру з гідрометеорології Булак Інна Анатоліївна, голова обласної профспілки працівників агропромислового комплексу Кулик Ганна Павлівна, працівники БУВР Тиси, керівники та працівники міжрайонних управлінь водного господарства та ПАТ ПМК міст Мукачево, Виноградово і Хуст, а також ветерани праці та профспілковий актив нашої галузі.

Розпочав урочисті збори головний інженер БУВР Тиси Кисіль О.А., який відзначив здобутки водогосподарської галузі області в минулому році, який був непростим для галузі. В першу чергу це пов’язано із станом державного фінансування протипаводкових заходів, яке в останні роки є незадовільним і не дає можливості завершити розпочаті в попередні роки роботи та комплексно вирішувати існуючі проблеми. Незважаючи на це, водогосподарські організації не залишились на самоті із своїми проблемами. Область в терміновому порядку вишукала та виділила кошти для виконання відновлювальних робіт на найбільш важливих об’єктах, роботи по яких були продовжені і в поточному році. Також завдяки обласній владі отримані кошти з обласного екологічного фонду на берегоукріплення та регулювання русел річок. В межах виділеного державного фінансування басейнове управління забезпечило виконання всіх запланованих заходів, це стосується експлуатації та розвитку складного потужного водогосподарського комплексу, пропуску льодоходу, здійснення моніторингу поверхневих вод та меліоративних систем, впровадження новітніх технологій у галузі водного господарства, успішної реалізації заходів з міжнародного співробітництва на прикордонних водах.

Від імені колегії Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та від себе особисто Олег Анатолійович привітав всіх присутніх, а також всіх працівників водного господарства області зі святом та побажав міцного здоров’я, щастя, благополуччя в сім’ях, великих успіхів у розбудові та зміцненні водогосподарської галузі України.

Привітали працівників галузі і заступник голови облдержадміністрації Мікулін В.П., представники профспілок та обласних профільних управлінь. Після чого розпочались нагородження працівників водогосподарської галузі Закарпатської області почесними грамотами та подяками Держводагентства України.

506 переглядів