Проведення робіт Ужгородським МУВГ по експлуатації водогосподарсько-меліоративного комплексу

Відповідно до наказу №22 від 6 лютого2017 року «Про основні напрямки роботи та завдання з експлуатації водогосподарсько-меліоративного комплексу у 2017 році», колективом Ужгородського міжрайонного управління водного господарства здійснюються заходи, які в цілому забезпечать працездатність державних меліоративних систем. До вегетаційного періоду буде забезпечено готовність осушувальних систем, що дозволить функціонування меліоративних систем.

Зокрема, здійснюється комплекс робіт по організаційно-технічних заходах з приведення у належний стан насосної станції 9-БОС в с. Демічево, каналу Чаронда-Латориця та заміну інформаційного біл-борду про діяльність управління в с. Демічево Ужгородського району.

Робітники виробничих підрозділів провели фарбування напірного трубопроводу, окошення смуги відведення каналу Чаронда –Латориця, що забезпечить запобігання руйнування укосів каналу та утримання його в належному стані.

Виконання робіт проводилось працівниками дільниць насосної станції та Великодобронської експлуатаційної дільниці. До роботи було залучено такі механізми:  косарки на базі трактору МТЗ 920,3 та косарка МТ8-046L, а також  засоби малої механізації.

Ужгородське МУВГ

552 переглядів