Проведення навчання з питань цивільного захисту населення та екологічного оздоровлення річок в Ужгородському МУВГ

У відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2013 р. №443 «Про затвердження Порядку підготовки до дій за призначенням органів управління та сил цивільного захисту», наказу МВС України від 11.09.2014 р. №943 «Про затвердження Порядку організації та проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту», графіку проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту та з метою практичної підготовки працюючого персоналу до дій у можливих надзвичайних ситуаціях.

24-25 травня 2017 року Ужгородським МУВГ було проведено комплексне об’єктове навчання з питань цивільного захисту за темою: «Дії органів управління, сил цивільного захисту та працюючого персоналу при попередженні забруднення нафтопродуктами річки Уж внаслідок прориву нафтопроводу». Навчання проводилось на території прибережної смуги р. Уж, так як було отримано повідомлення про зафіксований витік нафтопродуктів та забруднення річки Уж нафтопродуктами в районі оздоровчого табору «Скалка» в с. Кам’яниця, що знаходяться на землях водного фонду в межах діяльності управління Ужгородського МУВГ.

Керівник навчання – головний інженер Морський В.І. До навчання залучалось всього 26 осіб.

Під час вибіркової перевірки з питань цивільного захисту працівники показали задовільні знання в обсязі загальної програми підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях. Працівники, які залучалися до проведення практичних питань навчання пройшли інструктаж щодо заходів безпеки під час проведення навчання. Сигнали оповіщення цивільного захисту учасниками навчання відпрацьовані в повному обсязі.

Ужгородське МУВГ

555 переглядів