Прогнози рівнів грунтових вод на 2017 рік

Державне науково-виробниче  підприємство «Державний інформаційний геологічний фонд України» видав Прогноз рівнів грунтових вод по  території України  на 2017 рік (випуск 56). Випуск підготовлено на  основі матеріалів спостережень за рівнями грунтових вод на території України виконаних регіональними підприємствами Державної служби геології та надр України й НАК «Надра України». Характеристика і узагальнення метеоданих виконаних фахівцями Гідрометцентру України.

Прогноз призначений для плануючих, гідрометеорологічних, водогосподарських, сільськогосподарських та геологічних організацій; різних міністерств та відомств, що займаються питаннями водно-екологічних та еколого-геологічних досліджень.

Випуск прогнозу № 56 складений для природного та слабопорушеного режиму підземних грунтових вод регіонального рівня досліджень та відображає зміни рівнів першого від поверхні водоносного горизонту, що має найбільш активний зв’язок поверхневими водами та гідрометеорологічними факторами.

Для використання в роботі надаємо Зведену таблицю даних по прогнозу рівнів грунтових вод  на 2017 рік по Закарпатській області:

373 переглядів