Перевірка знань по техніці безпеки і охороні праці у інженерно-технічних працівників Берегівського МУВГ

26 травня 2015 р. в конференц-залі Берегівського міжрайонного управління водного господарства відбулися щорічні іспити по перевірці знань інженерно-технічних працівників управління з техніки безпеки та охорони праці, зокрема: законодавства про охорону праці, пожежну безпеку, електробезпеку, правил безпечної експлуатації насосних станцій водогосподарських систем, правил безпеки при експлуатації каналів, трубопроводів, інших гідротехнічних споруд у водогосподарських системах, безпечної експлуатації котлів та посудин, які працюють під тиском, організацію безпечної роботи вантажопідйомних кранів.

Іспити приймала комісія, яка була створена наказом МУВГ № 25-В від 06.03.2017 р., до складу якої входили: голова комісії – Голуб І.Ю., члени комісії: гол.інженер Бомбушкар Ю.Ю., головний механік Цапулич Ю.Ю., провідний  інженер по охороні праці Станкулич Т.М.

У вступному слові провідний інженер по охороні праці  Станкулич Т.М. подякувала всім присутнім інженерно-технічним працівникам за безпечну роботу управління в минулому році та коротко розповіла про основні вимоги до інженерно-технічних працівників щодо знань по законодавчим, нормативним і правовим актам з охорони праці, електробезпеки, експлуатації насосних станцій, вантажопідйомних кранів.

Участь у проведенні іспитів прийняло 27 інженерно-технічних працівників. Іспити проходили активно і цікаво, обговорювались найбільш проблемні питання з техніки безпеки та охорони праці.

Берегівське МУВГ

606 переглядів