АНОНС 24 березня 2010 року в межах реалізації проекту Програми Сусідства Румунія – Україна “Покращення протипаводкового захисту та екологічне оздоровлення навколишнього середовища на українсько-румунській прикордонній ділянці р. Тиса” відбудеться семінар з питань розвитку сільського господарства і соціально-економічного розвитку цільової території проекту в умовах впровадження протипаводкових заходів.

АНОНС

24 березня 2010 року в межах реалізації проекту Програми Сусідства Румунія – Україна “Покращення протипаводкового захисту та екологічне оздоровлення навколишнього середовища на українсько-румунській прикордонній ділянці р. Тиса” відбудеться семінар з питань розвитку сільського господарства і соціально-економічного розвитку цільової території проекту в умовах впровадження протипаводкових заходів.

Метою тематичного семінару є офіційне представлення експертами результатів проведення досліджень з розвитку сільського господарства та соціально-економічного розвитку території проекту за період його впровадження.

Місце проведення заходу: смт. Солотвино, санаторій “Спелеоцентр Солотвино”.

598 переглядів