Увага! Оголошено конкурс селфі відео «Моє життя і Тиса» (оновлено)

 

Загальна інформація:

Кожного року є один спільний конкурс «Дунайський митець», який оголошується для всіх Дунайських країн. Багато років підряд, це було виготовлення скульптур з природних матеріалів. Цьогоріч завдання змінилося – треба зняти відео.

 

Умови:

Відео має бути тривалістю до 1 хв, формат avi чи mp2. Тематика: розкажіть про себе і місце річки (Тиси чи її приток) в Вашому житті у творчій формі (театралізована, побажання річці, танок, улюблене місце на річці тощо). Відео можна знімати просто мобільним телефоном.

Ці відео слід надіслати, використовуючи файлообмінник https://fex.net/#! чи будь-яким-іншим на адресу ecofriends1@ukr.net

Крайній строк подачі відео: 20 червня 2017 р.

 

Призи і нагородження:

Призи будуть надаватися в трьох вікових категоріях: діти від 6 до 10 років, підлітки 10-14 років і молодь 14-18 років.

1 місце – планшет; 2 місце – палатка; 3 місце – скретч карта. Всі учасники отримають стильну сумку з символікою Дня Дунаю.

 

1 липня 2017 р. в м. Тячеві в рамках святкування Дня Дунаю пропонується зробити перегляд заздалегідь поданих матеріалів, номінованих на водний «Аква-Оскар». На святі традиційно буде червоний хідник, яким пройдуться номінанти та відбудеться церемонія вручення «Аква-Оскар» статуеток.

Найбільш креативні роботи отримають цінні призи і будуть продемонстровані на телевізійному каналі “Тиса -1”, а переможці – на рівні всіх Дунайських країн.

Всі роботи будуть розміщені на фейсбук-сторінці проекту https://www.facebook.com/Danube.Day.Tisza.Ukraine/

 

Довідково:

За додатковою інформацією звертайтеся на сайт http://carpaty.net та на фейсбук сторінці День Дунаю в басейні Тиси https://www.facebook.com/Danube.Day.Tisza.Ukraine/ чи за емейлом ecofriends1@ukr.net

 

АНКЕТА ДО КОНКУРСУ СЕЛФІ ВІДЕО «МОЄ ЖИТТЯ І ТИСА»

711 переглядів