На каналах Берегівської польдерної системи проведені виміри витрат води

З метою контролю паводкової ситуації в Закарпатській області спеціалістами Закарпатського облводгоспу та гідрогеолого-меліоративної партії (ГГМП) Виноградівського міжрайонного управління водного господарства було проведено виміри витрат води на каналах Берегівської польдерної системи (Чаронда-Тиса, Чаронда-Латориця, Чаронда, Нижнє Сернянський).

Вимірювання проводились за допомогою сучасного приладу для вимірювання витрат води, швидкості течії та поперечного перерізу русла водотоку – витратоміра “Доплер”.

В даному заході прийняли участь: Дуркот Віктор Миронович – начальник відділу експлуатації автоматизованої вимірювальної системи “Тиса”, Монич Іван Іванович – завідуючий лабораторією моніторингу вод та ґрунтів Закарпатського облводгоспу, Кедик Євген Євгенович – начальник ГГМП, Товт Василь Петрович – гідротехнік ГГМП та Кіраль Олександр Валерійович – технік-лаборант ГГМП.

Також було відібрано проби води з основних каналів Берегівської польдерної системи для виконання гідрохімічних аналізів.

380 переглядів