Благоустрій с.В.Коропець по вул.А.Волошина (очистка та укріплення водовідвідних канав)

Мукачівським МУВГ в квітні місяці заключено додаткову угоду до договору від 2016 року (продовження робіт) з Верхньокоропецькою сільською радою на виконання підрядних робіт по об’єкту: «Благоустрій с.Верхній Коропець, вул.А.Волошина  (очистка та укріплення  водовідвідних канав)» на суму 91,202 тис.грн.

Розпочато виконання робіт у 2016 році, але в зв’язку з несприятливими погодніми умовами в  грудні місяці (дощами вдень та зниженням нічної температури до мінусових показників), що унеможливлювало проведення бетонних робіт, було прийнято рішення призупинити виконання робіт та продовжити по додатковій угоді у 2017 році. Виконання робіт проводились відповідно до плану заходів Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну р.Тиса у Закарпатській області на 2013-2021 роки по Мукачівському району.

Мета проекту – проведення комплексу робіт по організації поверхневого стоку шляхом проведення поточного ремонту водовідвідного каналу К-1 – розчистки каналу по довжині 156 м та каналу К-2 – розчистки каналу по довжині 49 м з одночасним його поглибленням до проектних відміток та збільшенням площі поперечного перерізу з метою підвищення пропускної здатності каналу, яке веде до покращення водно-фізичних властивостей ґрунтів та недопущення підтоплення прилеглої території.

Виконано роботи по розробці ґрунту обсягом –  174 м3, планування укосів – 851 м2, влаштування 2 залізобетонних трубопереїздів  довжиною 10 м, влашування укріплення каналу – кам’яне мостіння на бетонному розчині – 30 м/ 22,5 м3 .

Для виконання робіт задіяна наступна техніка управління: екскаватор Hitachi ZX-120, автомобіль КрАЗ-65055.

Роботи на об’єкті завершені в повному обсязі.

Мукачівське МУВГ

549 переглядів