Ужгородське МУВГ приводить до ладу дамбу р. Тиса в м. Чоп

Проблема захисту населення, господарських об’єктів і сільськогосподарських угідь від затоплення паводковими водами річки Тиса, поліпшення екологічного  стану угідь і населених пунктів була і залишається найбільш гострою як для міста Чоп, так і для всієї області.

Тому на засіданні 21 сесії Чопської міської ради, яке відбулося 26 квітня, була прийнята програма підтримання в належному стані правобережної дамби р. Тиса в районі міста Чоп 2017-2019 роки.

Чопська міська рада надає субвенцію ужгородському міжрайонному управлінню водного господарству на виконання роботи по «Підтриманню в належному стані правобережної дамби р. Тиса в районі міста Чоп» на території Чопської міської ради, Ужгородського району.

Працівниками Ужгородського міжрайонного управління водного господарства проводиться розчистка рослинності і чагарника та проводяться покоси трав’яної рослинності, що забезпечить утримання дамби в належному стані з метою запобігання руйнування її основи та забезпечить екологічне оздоровлення території річки Тиса.

До роботи задіяно працівників В. Добронської дільниці та малу механізацію.

Ужгородське МУВГ

463 переглядів