Виноградівське МУВГ долучилося до акції «Зробимо Україну чистою разом!»

«Зробимо Україну чистою разом!» — щорічна весняна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон, місць громадського відпочинку, територій поблизу водних об’єктів, у заплавах річок, на прибережних захисних смугах та водоохоронних зонах.  Тож 28 квітня 2017 року працівники Виноградівського міжрайонного управління водного господарства також долучилися до цієї акції.

Було здійснено виїзд до витоку р. Батар  в с. Новоселицю Виноградівського району, під час якого проведено роботи по очистці русла річки від сміття та сухої деревини. Було очищено біля 1,5 км русла, вивезено близько 1,8 м3 сміття, залишки деревини в кількості 8 м3 складені на купи для перегнивання. Паралельно  на Батарській дільниці проводяться роботи по благоустрою витоку р. Батар.

Сальвінською дільницею Виноградівського МУВГ було ліквідовано несанкціоноване сміттєзвалище в районі водосховища «Сальва-1». Були проведені роботи по благоустрою альтанки поблизу р. Сальва в районі автомобільного моста сполучення Виноградів – Сільце, а саме: фарбування огорожі та  побілка бетонних конструкції. Всього прибрано та вивезено 4 м3 побутового сміття. Також для покращення естетичного вигляду території поблизу альтанки було висаджено два кущі калини як символ  України, краси та здорової рідної землі.

Виноградівське МУВГ

 

490 переглядів