Участь працівників Мукачівського МУВГ у Всеукраїнській акції «Зробимо Україну чистою!-2017»

Працівники управління 28 квітня 2017 року взяли участь у Всеукраїнській акції «Зробимо Україну чистою разом!».

Мета даної акції – не тільки виховання відповідального ставлення громадян до довкілля шляхом безпосереднього долучення населення до прибирання від сміття, але й посилення відповідальності людей  за навколишнє середовище.

Дані заходи проводилися на виконання розпорядження голови Закарпатської ОДА від 13.03.2017 р. № 114 «Про благоустрій населених пунктів, проведення акції «Закарпаттю – чисте довкілля, місячника «Чисті узбіччя» та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території області», розпорядження Мукачівського МУВГ від 28.04.2017 р. № 29 «Про участь у Всеукраїнській акції  «Зробимо Україну чистою разом!».

У рамках щорічної одноденної соціально-екологічної акції з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон, територій поблизу водних об’єктів, у заплавах річок, на прибережних захисних смугах та водоохоронних зонах працівниками управління проведено:

– очистку від сміття правобережної, лівобережної дамб та пойми річки Латориця в районі «Паланок»  в м.Мукачево  площею 0,84 га;

– вирубка густого чагарнику кущорізами, сокирами на правобережній дамбі р.Латориця в м.Мукачево протяжністю – 70 м

– обкошування правобережної дамби р. Латориця косаркою MTL08  – 0.8 км

– вирубка гірчаку сахалінського (бамбуку) та борщовика Сосновського на лівобережній  дамбі р.Латориця протяжністю 180 м на площі 0,36 га.

Взяло участь у проведенні акції – 25 працівників управління, автомашина ЗІЛ ММЗ для вивезення сміття, всього площа прибраних територій склала –1,2 га, обсяг вивезених побутових відходів понад 100 мішків (7,6 м3 сміття).

Мукачівське МУВГ

521 переглядів