28 квітня відзначаємо Всесвітній день охорони праці

Відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 року № 685/2006 «Про День охорони праці» в Україні було підтримано ініціативу Міжнародної організації праці з відзначення 28 квітня Всесвітнього дня охорони праці. Основною метою цього заходу є привернення уваги суспільства до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням.

Девіз 2017 року – удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці. Актуальність тематики 2017 року обумовлена тим, що збір та аналіз інформації мають проводитися на національному рівні. Це дало б змогу країнам досягти кращих показників ефективності національної системи охорони праці та допомогти їм визначити пріоритети у сфері охорони праці.

В рамках відзначення Всесвітнього дня охорони праці у кожному структурному підрозділі Виноградівського міжрайонного управління водного господарства проведено додаткові заходи щодо запобігання нещасним випадкам на виробництві та в побуті, профзахворюванням, підвищення рівня безпеки й умов праці. Особливу увагу було звернуто на забезпечення безпеки обладнання та виробничих процесів, наявності та застосування засобів індивідуального захисту.

Провідним інженером з охорони праці Чабрун О.П.  організовано та  проведено конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» у Виноградівській ЗОШ №8 для діток 2-Б класу. Найкращі малюнки було вибрано для оформлення стенда, присвяченого Дню охорони праці. Переможців конкурсу було нагороджено цікавими подарунками.

У вестибюлі управління оформлено стенд, присвячений Дню охорони праці.

Виноградівське МУВГ

 

504 переглядів