Продовження робіт з благоустрою території

На виконання вказівки голови Закарпатської обласної державної адміністрації «Щодо прибирання твердих побутових відходів, приведення територій населених пунктів, автомобільних доріг загального користування, місця скупчення людей у відповідний естетичний вигляд та ліквідації несанкціонованих смітєзвалищ» та вказівки БУВР Тиса  №01-09/253 від 01.03.2017 року працівники Виноградівського МУВГ провели роботи з благоустрою території правобережної дамби р.Тиса при в’їзді в м.Хуст.

На відомчій садибі в урочищі «Виннички» були проведені роботи з розчистки та підсипки під’їзної дороги, згрібання сухої рослинності, обрубка сухостою та аварійно-небезпечних дерев. Працівниками МУВГ були сформовані дві альпійські гірки, де згодом висадять різнобарвні квіти та вічнозелені насадження. Проведено роботи з прибирання території бази управління та території бази Закарпатської гідрогеолого-меліоративної партії, побілка дерев та бордюр, очистка від побутового сміття прилеглої до МУВГ території вул. І. Франка та вул. Меліоративна.

Також  Виноградівським міжрайонним управління водного господарства та Неветленфолівською сільською радою був укладений договір на суму 12,5 тис.грн. для проведення робіт з благоустрою вулиць Маяковського, Інтернаціональна та прилеглої території в с.Неветленфолу для покращення їх екологічного стану. Роботи з благоустрою спрямовані на забезпечення та збереження технічного та естетичного стану, підвищення експлуатаційних якостей та продовження строків служби різних об’єктів. Також ці роботи мають на меті проведення упорядкування та поліпшення санітарного стану території району.

Для виконання робіт згідно вищевказаного договору працівники Батарської експлуатаційної дільниці задіяли бульдозер Т-130 потужністю 96 кВт/130 к.с.

Виноградівське МУВГ

421 переглядів