Спільна робоча зустріч українсько-угорських спеціалістів в с.Бадалово

На виконання Протокольного доручення зустрічі Уповноважених Урядів України та Угорщини з питань водного господарства на прикордонних водах від 16-17 листопада 2016 р. та розпорядження голови Закарпатської ОДА № 97 від 28.03.2017 р., з 10 березня за участі працівників Берегівського міжрайонного управління водного господарства та угорських спеціалістів з Верхнє-Тисайської Дирекції водних справ на правобережній  українсько-угорській прикордонній ділянці р.Тиса між населеними пунктами Бадалово (Україна) і Тарпа (Угорщина),  проводяться роботи спеціалізованою технікою по скошуванню та вирубці чагарнику,  деревної рослинності та впорядкуванню території  на площі 4,5 га.

Ці заходи здійснюються з метою покращення умов для проведення  експлуатаційних робіт з обслуговування гідротехнічних споруд.

13 квітня цього року в с.Бадалово на прикордонній території відбулася робоча зустріч представників Берегівського МУВГ та Верхнє-Тисайської  Дирекції водних справ, під  час якої було спільно оглянуто хід виконання робіт та узгоджено організаційні питання  подальшої роботи.

 

Берегівське МУВГ

526 переглядів