4 грудня працівниками Закарпатського облводгоспу було проведено ознайомлення студентів Національного університету водного господарства та природокористування Закарпатського навчально-консультаційного центру (м. Виноградів) спеціальності “Гідромеліорація” з автоматизованою інформаційно-вимірювальною системою АІВС “ТИСА” на прикладі АВС в м. Тячів

4 грудня працівниками Закарпатського облводгоспу було проведено ознайомлення студентів Національного університету водного господарства та природокористування Закарпатського навчально-консультаційного центру (м. Виноградів) спеціальності “Гідромеліорація” з автоматизованою інформаційно-вимірювальною системою АІВС “ТИСА” на прикладі АВС в м. Тячів, яка включає в себе автоматизований гідрометеорологічний пост та станцію вимірювання якості води в р. Тиса.

Головний спеціаліст по зв’язку Закарпатського облводгоспу ознайомлює колег з принципом роботи АВС “Тячів”

Також на виїзному навчальному-семінарі під керівництвом к.т.н., доцента кафедри експлуатації гідромеліоративних систем Л. Кузьмич було проведено ознайомлення студентів з методами оцінки надійності водогосподарських об’єктів, аналізу статистичної інформації, розробки заходів для підвищення надійності їх роботи, а також набуття теоретичних та практичних навичок для майбутніх спеціалістів (інженерів – гідротехніків) методам та способам обліку води в умовах ринкових відносин, в умовах платного водокористування, в особливих умовах паводко-небезпечного регіону.

354 переглядів