Робоча зустріч українських і румунських експертів спільного проекту “Покращення протипаводкового захисту та оздоровлення екологічної ситуації на прикордонній українсько-румунській ділянці р. Тиса” (26.11.2009 р., м. Байя Маре, Румунія)

На виконання Плану заходів з реалізації проекту Програми сусідства Румунія – Україна “Покращення протипаводкового захисту та оздоровлення екологічної ситуації на прикордонній українсько-румунській ділянці р. Тиса”, 26 листопада 2009 року відбулась робоча поїздка українських експертів до м. Байя Маре (Румунія).

Спеціалісти Закарпатського облводгоспу – члени робочої групи проекту зустрілися з партнерами проекту від Управління регіонального розвитку Повітової Ради Марамуреш та представниками Системи управління вод повіту Марамуреш з метою обговорення питань сприяння експертним групам проекту в здійсненні розробки проектних матеріалів і ГІС бази даних та проведенні екологічних, сільськогосподарських і соціально-економічних досліджень.

Сторони також обговорили організаційні питання щодо запланованих на 2010 рік спільних інформаційних зустрічей, семінарів і тренінгів проекту на українській і румунській територіях.

598 переглядів