Виконання підрядних робіт по благоустрою населеного пункту Верхній Коропець

Мукачівське МУВГ в березні уклало договір з Верхньокоропецькою сільською радою на виконання підрядних робіт по об’єкту: «Благоустрій по вул.Шенборна в с.В.Коропець Мукачівського району» на суму 13, 849 тис.грн.

Мета проекту – проведення комплексу робіт по регулюванню поверхневого стоку шляхом розчистки канав з метою підвищення їх пропускної здатності, покращення технічного стану водовідвідних канав та узбіч доріг по вул.Шенборна в с.Верхній Коропець Мукачівського району. Канави знаходились в замуленому стані, зарослі чагарником, що під час проходження тривалих дощів спричиняло місцями повне або часткове підтоплення присадибних ділянок біля житлових будників, сільськогосподарських угідь.

Роботи на об’єкті здійснені в рамках виконання заходів Регіональної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну р.Тиса у Закарпатській області на 2013-2021 роки по Мукачівському району у 2017 році.

Загалом виконано роботи по очистці обсягом 130 м3,  довжиною 160 м.

Для розчистки водовідвідних канав була задіяна наступна техніка управління: екскаватор Hitachi ZX-120, автомобіль КрАЗ.

Роботи на об’єкті виконані повністю.

Також в квітні місяці заключено додаткову угоду до договору від 2016 року (продовження робіт) з Верхньокоропецькою сільською радою на виконання підрядних робіт по іншому об’єкту: «Благоустрій с.Верхній Коропець, вул.А.Волошина  (очистка та укріплення  водовідвідних канав)» на суму 91, 202 тис.грн., де буде продовжено виконання комплексу робіт по очистці і укріпленню водовідвідних канав. Розпочато виконання робіт на даному об’єкті.

Мукачівське МУВГ

449 переглядів