МУВГ взяли участь у Всеукраїнській акції «За чисте довкілля»

На виконання доручення Держводагентства України № 1745/9/11-17 від 30.03.2017 року, листа БУВР Тиси від 04.04.2017 року № 01-09/407 «Про проведення заходів із благоустрою» міжрайонні управління водного господарства Закарпаття взяли участь у проведенні Дня Довкілля (Дня благоустрою) 8 квітня 2017 року в рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

Під час акції працівники Сальвінської дільниці Виноградівського МУВГ провели роботи по укріпленню правого берега р.Тиса поблизу с.Дротинці шляхом посадки дерев верби в кількості 120 шт. і кущів в кількості 40 шт.  Одночасно працівниками Батарської дільниці були проведені роботи по очистці прибережних територій р.Тиса біля с.Гетеня та висаджено 138 дерев, в тому числі 30 вишень, 30 кленів та 78 тополь. Всього до робіт було залучено 25 чоловік.

Працівниками Ужгородського МУВГ під час проведення акції були здійснені заходи по в порядкуванню територій насосних станцій та протипаводкової бази в с.В.Добронь Ужгородського району. Роботи проводились по прибиранню сміття, висадженню кущів та побілці дерев. У В.Березнянському районі було упорядковано 2 питні джерела в с.Кострино і с.Жорнава. В акції приймало участь 73 працівники управління.

З метою приведення до належного естетичного  та санітарного  стану територій поблизу водних об’єктів та гідротехнічних споруд, а також благоустрою адімнбудинку управління, участь у проведенні акції «За чисте довкілля» взяли і працівники Берегівського МУВГ.  Зокрема, було здійснено прибирання території  навколо управління та гідротехнічних споруд на площі 3,2 га, висаджено 28 шт. дерев та 25 шт. кущів, упорядковано газонів площею 200 м2. Участь у проведенні Дня довкілля  приймало 63 працівників управління.

Працівниками Мукачівського МУВГ управління проведено прибирання територій правобережної дамби р.Латориця в с.Ракошино Мукачівського району та території насосної станції НС-6. Також, 1 квітня було проведено очистку придорожніх кюветів від с.Страбичово до с.Баркасово Мукачівського району, дамби каналу «Високобережний» до НС №17, благоустрій території НС-18.

672 переглядів