Роботи по благоустрою територій вздовж берегів р. Латориця в межах населених пунктів Сусково, Пасіка Свалявського району

На виконання розпорядження голови Закарпатської облдержадміністрації від 13.03.2017р. №114 «Про благоустрій населених пунктів, проведення акції «Закарпаттю – чисте довкілля», місячника «Чисті узбіччя» та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території області», здійснювались заходи щодо приведення територій прибережних захисних смуг річок в належний санітарний стан. Працівники Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса, спільно з працівниками всіх міжрайонних управлінь водного господарства: Мукачівського, Ужгородського, Берегівського, Тячівського та Виноградівського у п’ятницю 24 березня 2017 року проведено благоустрій територій по очистці від побутового сміття вздовж берегів р.Латориця в межах населених пунктів сс.Пасіка-Сусково Свалявського району.

До даного заходу долучилось 109 працівників, силами яких очищено та прибрано від сміття лівий та правий береги р.Латориця по довжині  5,051 км,  обсяг вивезених побутових відходів – 28,6 м3 (1000 мішків).

 

1 749 переглядів