23 – 25 вересня 2009 року у м. Ужгород відбулася зустріч заступників Уповноважених Уряду України та Уряду Угорської Республіки з питань водного господарства на прикордонних водах

23 – 25 вересня 2009 року у м. Ужгород відбулася зустріч заступників Уповноважених Уряду України та Уряду Угорської Республіки з питань водного господарства на прикордонних водах.

Українську делегацію на зустрічі очолював – Валерій Касьянчук, начальник відділу міжнародного співробітництва Держводгоспу України, заступник Уповноваженого Уряду з питань співробітництва на прикордонних водах, Угорську делегацію – заступник Уповноваженого Уряду Угорської Республіки Боднар Гашпар.

Основним питанням порядку денного був розгляд і підготовка проекту Протоколу планової XV наради Уповноважених Урядів обох країн з питань водного господарства на прикордонних водах, яку передбачено провести у жовтні місяці також у місті над Ужем.

У роботі зустрічі взяли участь представники Українського Гідрометцентру, Державного управління охорони навколишнього природного середовища і Державної екологічної інспекції в Закарпатській області та Верхньо-Тисайської інспекції з охорони навколишнього природного середовища та водного господарства, м.Ніредьгаза.

На завершення роботи зустрічі заступники Уповноважених Уряду України та Уряду Угорської Республіки з питань водного господарства на прикордонних водах підписали відповідний протокол.

294 переглядів