Проведення огляду автоматизованих вимірювальних станцій після проходженням льодоходу та паводку

За дорученням БУВР Тиси №01-09/167 від 13.02.2017 та в зв’язку з проходженням льодоходу та паводку на річках області з 3 по 8 лютого, міжрайонними управліннями водного господарства було проведено огляд закріплених за управліннями автоматизованих постів автоматизованої інформаційно-вимірювальної системи АІВС «Тиса» на предмет необхідності проведення ремонтних робіт, робіт по благоустрою території, тощо.

14 лютого було здійснено виїзд комісії Виноградівського МУВГ на чолі з головним інженером управління – Кедик Є. Є., начальником відділу ВР та ДС – Галас Ю.В., начальником дільниці гірських річок – Лешовський І.Й. на автоматизовані станції в Хустський та Міжгірський райони, для проведення обстеження та подальшого складання дефектних актів обстеження та кошторисної документації. Також 15 лютого було здійснено виїзд на дві  автоматизовані станції, що знаходяться на Батарській дільниці у с.Гудя та с.Дюла.

Також, працівники Мукачівського МУВГ 15-16 лютого комісійно проведели огляд та обстеження закріплених за управлінням автоматизованих постів на предмет необхідності проведення ремонтних робіт,  робіт по благоустрою території. В зоні діяльності Мукачівського МУВГ знаходяться одна метеорологічна станція в с.Н.Ворота Воловецького району та чотири автоматизованих вимірювальних станцій системи АІВС «Тиса»,  встановлених на водомірних постах на: р.Латориця в  м.Мукачево, м.Свалява і с.Підполоззя, на р.Пінія в с.Поляна Свалявського району.

За результатами обстеження встановлено, що значних пошкоджень після проходження паводку та льодоходу, який проходив на річках області з 3 по 8 лютого 2017 року не виявлено, але автоматизовані станції на р.Латориця в м.Мукачево, м.Свалява та в с.Підполоззя Воловецького району потребують проведення поточного ремонту, про що складено відповідні дефектні акти з переліком видів робіт. Роботи з благоустрою територій біля водпостів проводяться працівниками дільниці протягом року систематично, а саме: очистка території та сходів від снігу в зимовий період, прибирання від сміття, наносів, побілка та фарбування.

Спеціалісти Ужгородського МУВГ провели огляд восьми автоматизованих станцій системи АІВС «Тиса» на предмет необхідності проведення ремонтних робіт: р.Латориця – м.Чоп, р.Уж – м.Ужгород, сс.Зарічево,  Жорнава, смт В.Березний,  р.Люта – с.Чорноголова, на р.Тур’я – сс.Сімер, Т.Поляна. За результатами обстеження складено дефектні акти з повним переліком необхідних робіт та матеріалів.

 

Працівники Берегівського МУВГ провели обстеження стану автоматизованих станцій АІВС «Тиса» на водпостах с.Довге Іршавського району і с.Ремети Берегівського району, складено відповідні дефектні акти з переліком пошкоджень.

567 переглядів