У Берегівському міжрайонному управлінні водного господарства проведено іспити з перевірки знань по техніці безпеки та охорони праці

15 травня 2009 р у Берегівському міжрайонному управлінні водного господарства було проведено іспити з перевірки знань по техніці безпеки та охорони праці всіх інженерно-технічних працівників.

Участь у проведені іспитів взяли 26 ІТП управління.Перевірку знань проводила комісія, яка була створена наказом № 23-В, до складу якої входили: голова комісії – головний інженер Поважук М.С., члени комісії головний механік – Цапулич Ю.Ю., головний енергетик -Буцко Е.Д., головний фахівець з охорони праці – Станкулич Т.М. і головний спеціаліст з охорони праці Закарпатського облводгоспу- Смочков Г.Г.

Перевірка знань по техніці безпеки ІТП проходила на знання законодавчих, нормативних і правових актів з охорони праці, електробезпеки, експлуатації насосних станцій, вантажопідйомних кранів.

Головний спеціаліст з охорони праці Закарпатського облводгоспу – Смочков Г.Г.- привітав всіх присутніх з проведенням іспитів, коротко розповів про вимоги, які потрібно знати працюючи на виробництві, а також побажав всім присутнім дбати про своє здоров`я і здоров`я оточуючих.

Під час іспитів обговорювались найбільш проблемні питання по техніці безпеки і охорони праці, з якими доводиться працювати ІТП, під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Берегівське МУВГ

325 переглядів