Очистка доріг від снігових заметів на території Мукачівського району

З початку січня внаслідок сильних снігопадів та хуртовин,  які пройшли територією області,  а також після випадання великої кількості мокрого снігу 13-15 січня, ускладнилась ситуація з транспортним сполученням до віддалених населених пунктів.

Відповідно до рішення засідання постійно діючої комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Мукачівської РДА, Мукачівське міжрайонне управління водного господарства долучилося до робіт з ліквідації наслідків снігопаду. Основний акцент комісії ставився на роботі з очистки автошляхів районного та місцевого значення.

Засідання комісії ТЕБ та НС

Управлінням з 6 січня поточного року проводяться роботи з очистки доріг на території Пузняковецької сільської ради. До складу ради входять населені пункти: с.Пузнякiвцi, с.Герцівці, с.Грабово, с.Крите, с.Тростяниця. У всіх цих населених пунктах почергово проводиться розчистка доріг та вулиць від снігових заметів, висота снігового покриву перевищувала понад 1 м.

Очистка від снігу в с.Крите, Тростяниця

Очистка від снігу в селі Пузняківці

Також проводилась розчистка доріг від снігу в с.Бобовище, на території Копиновецької сільської ради: сс.Копинiвцi, Микулівці, Ростов’ятиця.

Перевезення техніки трейлером

При виконанні даних робіт задіяно 3 одиниці техніки: бульдозер ТС-10, трактор МТЗ-922 з навісним обладнанням – снігоочисною лопатою, автомашина УАЗ 3909 для перевезення працівників. Роботи тривають.

Мукачівське МУВГ

531 переглядів