Відбулася зустріч членів української-угорської робочої групи експертів по охороні якості вод

Згідно плану роботи української-угорської робочої групи експертів по охороні якості вод 9-10 грудня 2008 року в м. Ніредьгаза (Угорська Республіка) відбулася четверта квартальна зустріч членів робочої групи.

Від Закарпатського облводгоспу в робочій зустрічі прийняв участь начальник відділу комплексного використання водних ресурсів Осійський Едуард.

На зустрічі робочої групи експертів були розглянуті оцінка результатів дослідження інтеркалібраційних проб лабораторіями України та Угорської Республіки. Українськими та угорськими експертами спільно зроблено порівняння й узгодження результатів досліджень прикордонних вод р. Тиси (створ Вилок / Тисабеч та створ Чоп / Загонь,) а також р. Боржава в створі с. Бене Берегівського району (Україна).

Експертами було продовжено роботу з оновлення ” Порядку проведення на українсько-угорських прикордонних водах відборів проб, визначень, оцінки якості води та проведення необхідних дій у зв’язку з надзвичайними забрудненнями” та обговорення пропозицій до плану роботи на 2009 р.

На зустрічі окремо було розглянуто питання роботи автоматичної станції якості поверхневих вод в м. Тячів та засмічення водотоків басейну Верхньої Тиси побутовими відходами.

325 переглядів