11-14 листопада спроводилися роботи по встановленню грозозахисту на ретрансляторах системи АІВС “Тиса”.

11-14 листопада спеціалістами Закарпатського облводгоспу спільно з представниками угорської фірми Elcom Kft. проводилися роботи по встановленню грозозахисту на ретрансляторах системи АІВС “Тиса”.

Роботи проводилися на семи ретрансляторах, а саме: Терентин, Красна, Колочава, Рокосово, Плай та Яворник. На кожному з них небхідно було провести комплекс монтажних робіт по встановленню заземлення, та заміні окремих датчиків. Також проводилася підготовка ретрансляторів до експлуатації в зимовий період, прочистка опадомірів від сміття, перевірка характеристик антенного обладнання, тощо.

Враховуючи те що всі ретранслятори розміщені у високогірній та важкодоступній місцевості, підйом та спуски на ретранслятори здійснювалися за допомогою спецтехніки типу ГАЗ-66 або ЗІЛ-131, хоча і вона не завжди могла доправити наших спеціалістів на бажане місце з першого разу.

Паралельно з виконанням вищезазначених робіт Колеги з Угорщини мали змогу подивитися на чудову природу Українських Карпат, Нижче наводимо фоторепортаж про ці заходи:

282 переглядів