Проведення взаємоперевірки стану водогосподарсько-меліоративного комплексу Мукачівського та Ужгородського МУВГ

На виконання додатку №4 наказу БУВР Тиси від 08.07.2016 року № 52 «Про забезпечення підготовки  водогосподарсько-меліоративного комплексу до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2016-2017 років» в жовтні-листопаді проведено взаємоперевірку стану підготовки водогосподарсько-меліоративного комплексу до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років комісіями Ужгородського та Мукачівського МУВГ, згідно календарних графіків управлінь.

В ході перевірки встановлено, що розроблені відповідні накази в МУВГ та детальні календарні плани заходів з підготовки до роботи об’єктів виробничого призначення в осінньо-зимовий період 2016-2017 років,  створені робочі комісії для контролю по підготовці, призначено відповідальних інженерно-технічних працівників за технічний стан опалювальних установок, організовано постійний контроль за їх утриманням та безпечною експлуатацією, своєчасний ремонт та навчання обслуговуючого персоналу.

В Мукачівському МУВГ перевірено готовність насосних станцій Латорицької осушувальної системи №17 с.Баркасово, №18 с.Чомонин, №3, 28(3А) с.В.Геїівці, №4 с.Драгиня, №29 с.Чопівці, а також механізований загін.

В Ужгородському МУВГ перевірено готовність насосних станцій Берегівської осушувальної системи (1БОС, 2 БОС, 6 БОС, 7 БОС, 13 БОС, 21 БОС,) та Латорицької осушувальної системи (1 ЛОС, 2 ЛОС, 5 ЛОС, 23 ЛОС), а також механізований загін.

В обох управліннях:

– завершено перехід діючих автотранспортних засобів та техніки на зимові умови експлуатації та зберігання, проведено технічне обслуговування навісного обладнання для роботи в зимовий період для боротьби  з сніговими  заносами, техніка готова до роботи;

– відремонтовані та приведені у робочий стан автономні джерела живлення, створено аварійний запас паливно-мастильних матеріалів, проведено пробні запуски водовідливних засобів;

– забезпечено максимально раціональне використання електроенергії та природного газу у межах встановлених лімітів;

– на насосних станціях забезпечено охорону об’єктів за участю працюючого персоналу, проведені відповідні інструктажі.

В цілому перевірені об’єкти управлінь приведені у відповідність до Правил пожежної безпеки, забезпечені первинними засобами пожежогасіння, нормативно-правовою документацією з пожежної безпеки, тощо.

Забезпечена підготовка до роботи систем каналізації, енерго, газо, тепло, водопостачання в адміністративних будівлях управління та механізованих загонах.

За підсумками роботи комісій по взаємоперевірці зазначено, що міжрайонні управління водного господарства  та його виробничі дільниці готові до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

Мукачівське та Ужгородське МУВГ

564 переглядів