Закарпатський облводгосп приймав участь у VІ Міжнародному водному форумі “AQUA-UKRAINE-2008”

На виконання наказу Держводгоспу № 209 від 29 вересня 2008 р. Закарпатський облводгосп прийняв участь у представленні експозиції Держводгоспу на VІ Міжнародному водному форумі “AQUA-UKRAINE-2008” та науково-практичній конференції “Вода та довкілля”, які проходили з 7 по 10 жовтня 2008 року в Міжнародному виставковому центрі.

В роботі VІ Міжнародного водного форуму “AQUA-UKRAINE-2008” та науково-практичній конференції “Вода та довкілля” приймав участь начальник відділу комплексного використання водних ресурсів Закарпатського облводгоспу Едуард Осійський та угорські спеціалісти-директор фірми “Елком” Золтан Тот та провідний експерт фірми Ендре Береш Деак.

На експозиції Закарпатським облводгоспом спільно з угорськими колегами (фірма “Елком”) було представлено сучасну типову автоматичну вимірювальну станцію, яка є складовою автоматизованої інформаційно-вимірювальної системи для прогнозування паводків і управління водними ресурсами в басейні р. Тиса (АІВС “ТИСА”).

Едуард Осійський виступив на науково-практичній конференції з презентацією “Використання автоматизованої вимірювальної системи АІВС “Тиса” в умовах паводку 2008 р.” В своїй доповіді він розповів про сучасний стан та перспективи розвитку автоматизованої інформаційно-вимірювальної системи АІВС-“Тиса”, передумови її створення, завдання, які дає змогу виконувати дана система та продемонстрував роботу системи під час липневого паводку 2008 р.

222 переглядів