Анонс!21 жовтня в Закарпатському облводгоспі представлення нового проекту Програми Сусідства Угорщина-Словаччина-Україна

21 жовтня 2008 року об 11-ій годині в конференц-залі Закарпатського облводгоспу розпочнеться Стартовий семінар з реалізації нового проекту “Розвиток Берегівської транскордонної польдерної системи в басейні р. Тиса”, діяльність якого буде зосереджена на території Закарпатської області, в Берегівському та Ужгородському районах.

Загальна мета даного проекту полягає в покращенні управління паводками та екологічної ситуації на прикордонній території за допомогою впровадження комплексних управлінських рішень для спільної Берегівської транскордонної польдерної системи.

Метою Стартової конференції проекту є офіційний початок виконання Проекту та публічне його представлення усім партнерам, зацікавленим особам і організаціям.

На Стартову конференцію проекту запрошені представники ОДА, обласної ради, Берегівської та Ужгородської РДА, партнери проекту, голови сільських рад цільової території проекту, представники інших зацікавлених організацій, мас-медіа.

244 переглядів