Участь спеціалістів облводгоспу у конференці] проектів- переможців програм Добросусідства Угорщина-Словаччина-Україна і Румунія-Україна CBC NP 2004 2006.

30 вересня 2008 року в м.Ужгород відбулася друга щорічна Конференція проектів- переможців програм Добросусідства Угорщина-Словаччина-Україна і Румунія-Україна CBC NP 2004 2006.

В заході взяли участь представники організацій – переможців з чотирьох областей України: Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької та Одеської. Європейську Комісію на конференції представляли Менеджер програм Тетяна Шульга, представник відділу фінансів і контрактів Сергій Сергієнко, радник з питань преси та інформації Станіслав Топольницький.

На конференції всього було представлено 11 проектів, з яких три – по програмі Добросусідства Угорщина-Словаччина-Україна і вісім – по програмі Румунія-Україна. Проекти направлені на розвиток сільського, культурного, вело туризму, вирішення питань покращення протипаводкового захисту, очищення стічних вод, розвиток транспортних мереж та інше.

Закарпатський облводгосп представив два проекти: “Розвиток Берегівської транскордонної польдерної системи в басейні р.Тиса” (менеджер проекту С.Ребрик) і “Покращення протипаводкового захисту та оздоровлення екологічної ситуації на прикордонній українсько-румунській ділянці р.Тиса” (менеджер проекту М.Скраль).

Учасники конференції мали змогу обмінятися досвідом реалізації проектів, а також поспілкуватися з представниками Європейської Комісії щодо особливостей і умов впровадження проектів, складання фінансових і технічних звітів

230 переглядів