Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко знайомилась з ходом ліквідації наслідків паводку

У суботу, 2 серпня, Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко відвідала з робочою поїздкою Закарпатську область, ознайомившись із ходом ліквідації наслідків паводку в Тячівському районі.

Прем’єр-міністр побувала в селищі Тересва, у якому ще в суботу залишались частково підтоплені будинки. Голова облдержадміністрації Олег Гаваші доповів керівнику уряду про ситуацію, що склалася в області в результаті паводку, а також про заходи, що вживаються для ліквідації її наслідків. Відтак Юлія Тимошенко, голова Держводгоспу Василь Сташук та голова Закарпатської облдержадміністрації Олег Гаваші гелікоптером здійснили обліт територій, що потерпіли від паводку, та ознайомилися із системою протипаводкового захисту області.

Під час прес-конференції для представників засобів масової інформації керівник уряду підводячи підсумки поїздки, позитивно оцінила ліквідацію наслідків стихії в області і пообіцяла, що роботи по ліквідації наслідків паводків та загалом протипаводкові заходи в Закарпатті будуть профінансовані у повному обсязі.

218 переглядів