Підготовка Берегівського МУВГ до роботи в осінньо-зимовий період

З метою забезпечення підготовки до роботи  в осінньо-зимовий період 2016 – 2017 рр. в Берегівському МУВГ створена комісія для координації і контролю питань з  підготовки до роботи в осінньо-зимовий період, розроблений і затверджений  календарний  план  підготовки об’єктів, споруд і механізмів до сталого функціонування  з визначенням строку та відповідальних осіб.

Згідно цих заходів було проведено перевірку опалювальної системи:

–  в ремонтно-механічній майстерні проведено  підготовку та сезонне техобслуговування  автомашин  до зимового  періоду;

– здійснено облаштування побутових кімнат для обігріву працівників ремонтно-механічної майстерні, приведено в належний естетичний стан приміщення складу аварійного запасу матеріалів, перевірено  технічний стан пересувної СНП 50/80,  проведено  утеплення  віконних  та  дверних рам насосних станцій.

Особлива увага була приділена підготовці гідротехнічних споруд силами оглядачів до осінньо-зимового періоду (здійснено ремонт містків, проведено ревізію гідротехнічних споруд).

Працівниками управління  і надалі будуть продовжуватись роботи згідно розробленого плану щодо сталого функціонування  водогосподарсько-меліоративного комплексу  в осінньо-зимовий  період.

Берегівське МУВГ

 

 

502 переглядів