Перевірка готовності водогосподарсько-меліоративного комплексу Івано-Франківського облводресурсів до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2016-2017 років

17-21 жовтня на виконання наказу Держводагентства України від 30.06.2016 року № 84 «Про забезпечення підготовки водогосподарсько-меліоративного комплексу до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2016-2017 років» відбулась перевірка стану підготовки Івано-Франківського обласного управління водних ресурсів та його трьох підвідомчих міжрайонних управлінь водного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

Представниками БУВР Тиси спільно з членами робочої комісії Івано-Франківського облводресурсів оглянуто об’єкти водогосподарського комплексу, адміністративні будівлі, ремонтно-механічні майстерні, склади аварійного запасу матеріалів, техніку та механізми, які будуть задіяні у випадку надзвичайних  ситуацій. Встановлено, що автономні джерела живлення, відремонтовані і приведені у робочий стан. Створений запас паливно-мастильних матеріалів, дизпалива для  СНП (станції насосні пересувні). Накопичується резервне паливо необхідне для їх роботи.

За підсумками роботи комісії по взаємоперевірці було визначено, що Івано-Франківське облводресурсів та його підвідомчі організації підготовані до сталого функціонування  в осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

488 переглядів